30. heinäkuuta 2019

4 x parhaat podcastit

Mä olen viime aikoina hurahtanut aivan totaalisesti kotimaisiin podcasteihin! Kuuntelen niitä aamuisin laittautuessani sekä työmatkoilla. Välillä tuleekin naurettua vedet silmissä täpötäydessä bussissa ja viihdytettyä samalla kanssamatkustajia omilla reaktioilla. Tänään mä halusikin tulla jakamaan teille omat podcast-suosikkini ja veikkaan, että ainakin muutama näistä on teille tuttuja. Sen verran suuren yleisön kyseiset naiset on onnistuneet tavoittamaan. Ja hauska fakta muuten, kaikki mun lemppareimmat podcastit on naisten pitämiä. Kuvituksena saatte nauttia parin päivän takaisista dinnerikuvista, kun käytiin Mikaelan kanssa aina niin ihanassa Green Hippo Caféssa.

Green Hippo Avokadopasta2

Nonsense by Alexa & Linda

Nonsense on ensimmäinen kotimainen podcast, jota aloin kuuntelemaan. Musta on ihanaa kuunnella näiden naisten hulvattomia juttuja oikeastaan mistä tahansa aiheesta. Oli sitten kyseessä asunnot, raha, seksi, kauneus, ilmastonmuutos tai treenijutut. Parasta on tietenkin mimmien omat paljastukset! Kun pääkoppa kaipaa kunnon hömppää, niin laitan Nonsensen pyörimään kuulokkeista ja tulee sellainen fiilis, kuin pääsisin salakuuntelemaan Lindan ja Alexan salaisia keskusteluja. Kuuntele Nonsensea täältä!


POKS

Samantapaista kaverihömppää tarjoaa myös Veronican ja Sitan POKS, jossa käsitellään parikymppisten mimmien elämää laidasta laitaan. Kirsikkana kakun päällä joka jaksossa mimmit juo aina kyseisen jakson aiheeseen sopivan drinkin. Tästä oon itse ainakin löytänyt yhden niin hyvältä kuulostavan drinkin, että sitä on pakko päästä testaamaan kun eksyn seuraavan kerran terassille. Kuuntele POKSia täältä!

Green Hippo Avokadopasta

Mimmit sijoittaa

Ah, tää on mun uusin suosikki tällä listalla. Pia-Maria ja Hanna puhuvat sijoittamisesta, säästämisestä ja yleensäkin raha-asioista sellaisella ihanan tavallisella ja ymmärrettävällä kielellä. Näiden jaksojen jälkeen pörssi ja sijoittaminen eivät enää kuulostaneet joltain kauan varjellulta salaisuudelta, vaan jutulta, johon itsekin voi kyetä. Suosittelen sua vahvasti kuuntelemaan tätä, mikäli aihe yhtään kutkuttelee takaraivossa. Kuuntele Mimmit Sijoittaa täältä!


Tuplakääk

Tämä podi on täydellinen niihin hetkiin, kun sä haluat heittää aivot narikkaan ja nollata ajatuksia hetkeksi. Ennin ja Kirsikan julkkisjuoruihin keskittyvä podcast sukeltaa syvälle Hollywoodin uumeniin ja saat tietää kaiken ei-niin-tarpeellisen tiedon tämän hetken kuumimmista julkkiksista rapakon toiselta puolelta. Kuuntele Tuplakääkiä täältä!

Oliko tällä listalla sulle tuttuja podeja tai tuliko vastaan joku täysin uusi tuttavuus? Mulla alkaa kohta jaksot loppumaan näistä neljästä, joten otan enemmän kuin mielelläni vastaan vinkkejä mielenkiintoisista podeista. Laita kommentteihin sun lempparit!

♥: Tytti-Kaarina

2 kommenttia

  1. Hyviä vinkkejä! Täytyy ottaa kuunteluun, vaikka mikään ei varmasti päihitä Antti Holmaa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun työkaverit on kanssa ihan hulluna Antti Holman podiin :--D

      Poista