28. heinäkuuta 2019

Uusi alku - Tervetuloa blogiin!

LRM_EXPORT_166872818345667_20190226_204416480
Olen kymmenvuotisen blogitaipaleeni aikana kirjoittanut jos jonkinmoista blogia. On ollut kauneutta, tyyliä, kotijuttuja ja tietenkin sitä ihanankamalaa lifestyleä. Mitä kaikkea se sitten pitääkään sisällään. Oon kasvanut kyseisten vuosien aikana aika reippaasti ja kehittänyt uudenlaisia mielenkiinnon kohteita. Kymmenen vuotta sitten intoilin YouTuben meikkitutoriaaleista, ihannoin Gossip Girliä ja taistelin itsetunto-ongelmien kanssa, kun en näyttänytkään Serena Van Der Woodsenilta. Opiskeluvuosina Geordie Shore kaikkine bilettämisineen, irtoripsineen ja tekorusketuksenineen veivätkin sitten vähän eri teille.

Tässä sitä kuitenkin ollaan edelleen, blogeista ja bloggaamisesta innostuneena. Kai tätä voisi jo ihan yhdeksi kunnon harrastukseksi kutsua, kun siitä ei ole päästy eroon näinkään monen vuoden aikana. No mikä mua tällä hetkellä sitten inspiroi ja kiinnostaa? No se lista onkin sitten aivan erilainen, kuin vielä viisi vuotta sitten!

Sijoittaminen. Viime viikkoina olen googletellut ties mitä sijoittamiseen liittyen. Kyllä, tää mimmi on innostunut sijoittamisesta! Kiitos huikean Mimmit sijoittaa - blogin ja podcastin. Olishan se aika mukavaa jonain päivänä pystyä esimerkiksi ostamaan se unelmien koti tai viettää elämää ilman, että tarvitsee tarkkailla jokaista käyttämäänsä euroa.

Ihonhoito. Täytin 25 noin 2 kuukautta sitten ja sen jälkeen, musta on tuntunut, että kiinnitän entistä enemmän huomiota jokaiseen juonteeseen, läiskään ja rypyn alkuun. Ihan kuin olisin kävellyt jotain seinää päin, jossa lukee isoilla kirjaimilla I K Ä K R I I S I. Vaikka en koekaan muuten potevani sellaista (tai ainakaan en myönnä sitä).

Kokkaaminen. Jep, luitte ihan oikein. En itsekään olisi uskonut kuulevani tätä omasta suustani, mutta tässä se tulee: Mä olen innostunut kokkaamisesta. En mä vieläkään suunnittele olevani seuraava Martha Stewart, mutta sentään osaan tehdä jo kanakastikkeen ilman, että se kana on kuin purkkaa.

Näiden lisäksi nautin edelleen uusien kosmetiikkapurnukoiden ja -tuotteiden kokeilemisesta, pienen kotini sisustamisesta, ihoni koristelemisesta tatuoinneilla, hyvän musiikin fiilistelystä sekä tietenkin siitä tärkeimmästä, suklaasta. Joten ihan kaikki ei ole kuitenkaan mennyt uusiksi! Mutta koska koen menneeni sen verran isoilla harppauksilla eteenpäin mun elämässä, niin tarvitsin uuden alun myös blogille. Joten tässä sitä ollaan. Uudella sivustolla uusien juttujen kanssa.

♥: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti