18. elokuuta 2019

5 positiivista asiaa kuluneelta viikolta

Ihana Laura haastoi mut kertomaan viisi positiivista asiaa edelliseltä viikolta. Mun mielestä tää on huippuhaaste, sillä on tärkeetä kiinnittää huomiota niihin arjen positiivisiin hetkiin, olivat ne sitten minkä kokoisia tahansa. Viime viikko oli kokonaisuudessaan todella tunnerikas - olin hetkellisesti todella kiitollinen, innostunut, rakastunut ja jopa niin kiukkuinen, että ainoa vaihtoehto oli lähteä juoksemaan. Ja jos ette tienneet, niin mä vihaan juoksemista. Mutta siirrytään nyt niihin viime viikon positiivisiin hetkiin, joista oli melkeinpä liian vaikeaa valita vain viisi!

1. Onnistunut iltalenkki koiran kanssa. Mun ihana kleinipoikani Jasu on pian kaksivuotias ja tempperamenttia löytyy kyllä jokaisen eletyn päivän edestä. Välillä nuo ulkoiluhetket onkin yhtä tuskaa, kun jokaiselle vastaantulevalle kulkuneuvolle, ihmiselle, roskalle ja kivenmurulle pitää haukkua. Sitten tulee taas näitä päiviä, kun pieni käyttäytyy kuin enkeli ja voin jopa sanoa rentoutuvani lenkin aikana.

P8170081


2. Uudet yhteistyökumppanit. Vaikka blogini on ollut vasta muutaman viikon vireillä, niin sain jo sovittua ensimmäiset yhteistyöt, joista olen aivan superinnoissani. Näistä osa toteutetaan blogin puolella ja osa Instagramissa, joten kannattaa klikata mun IG-tili seurantaan, jos et ole vielä sitä tehnyt.

3. Onnistuneet kuvaukset järkyttävistä tuulenpuuskista huolimatta. Oltiin poikaystävän kanssa ottamassa kuvia alkuviikosta, kun sää oli mitä epävakaimmillaan. Onneksi sadetta ei sinä päivänä näkynyt, mutta tuuli oli sitäkin kovempi. Saatiin kuitenkin nauttia jopa auringosta ja palkittiin lopulta itsemme käymällä yksillä drinksuilla naapuriterdellä.

P8170013 P8170090

4. Suunnitelmavapaa päivä täyttyi hauskoista jutuista. Lauantaina mä nukuin pitkään ja vietin aamupäivän ihan vaan rennosti laiskotellen. Sen jälkeen sain kaverilta viestin, josko lähdettäisiin kahville (lue: kaakaolle) ja kuvaamaan. No todellakin!

5. Kunnon siivouspäivä. Tiedättekö sen fiiliksen, kun oikeasti haluaa siivota kunnolla ja jynssätä kodin joka nurkan puhtaaksi? Koti on niin freesi sen jälkeen ja susta tuntuu, kuin voisit valloittaa koko maailman.

Kuvat 1 & 3: Mikaela Koskela

4 kommenttia

 1. Ihanan kuulonen viikko sulla kyllä ollut ja aivan upeat kuvat!
  Pidin itse eilen siivouspäivän, jaloissa juoksentelevasta pennusta huolimatta oli kyllä tooodella onnistunut. Ja yhdyn tähän sun kanssa, että onnisuneesti siivottu koti kyl tuo sellasen maailmanvalloittaja fiiliksen xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja hauska kuulla, pennut on parhaita!

   Poista
 2. Ihana, että tartuit tähän! Kivoja juttuja oot löytänyt arjesta 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli hauska tehdä! Pitää toteuttaa myöhemmin uudestaankin. Ei nimittäin olisi yhtään pahitteeksi listailla näitä juttuja useamminkin :)

   Poista