12. elokuuta 2019

Kesäinen päivetys ympäri vuoden

vita-liberata-invisi1
Mulla on aina ollut hieman sellainen on-off -suhde itseruskettaviin. Ne ovat aina syystä tai toisesta osoittautuneet liian työläiksi, väärän sävyisiksi tai muuten vaan mun iholla toimimattomiksi. Nyt oon kuitenkin löytänyt yhden sellaisen tuotteen, josta en ihan heti usko luopuvani. Kyseessä on monien hehkuttama Invisi-itserusketusvesi Vita Liberatalta. Sain tänä kesänä sen verran mukavan ja luonnollisen päivetyksen, että ajatus siitä luopumisesta tuntui jokseenkin kamalalta. En vaan yksinkertaisesti ollut valmis kohtaamaan mun lakananvalkeita kasvoja ja käsivarsia ihanan kesähehkun jälkeen.

Kun ajatus itseruskettavapurkista pinttyi päähän, suuntasin kohti Googlea ja bongasin toinen toistaan korkeampia kehuja Vita Liberata -sarjan tuotteista. Päätin melkein siltä istumalta, että näitä tuotteita on saatava myös omaan kaappiin (tai no siis siihen yli reunojen tursuavaan turhakekoriin pyykkikoneen päällä). Suuntasin lähimpään ja kaoottisimpaan kauneustuotteiden myymälään, eli Helsingin keskustan Sokokseen ja jumiuduin aurinkotuotteita täynnä olevan hyllyn eteen. Sieltä mukaan tarttui Invisi vaahtoava itserusketusvesi sävyssä Medium-Dark. Ja en muuten voisi olla tyytyväisempi valintaani!

vita-liberata-invisi2 vita-liberata-invisi3
Heti ensikosketukselta Invisin levittäminen tuntui helpolta, vaikka näkyvää karttaväriä tuotteessa ei olekaan. Eli se on siis täysin läpinäkyvää vettä, joka pursotettaessa vaahtoutuu, mikä helpottaa tuotteen levittämistä. Levitysvaiheessa tuoksu muistuttaa ainakin omasta mielestäni sellaista perussaippuaa, mikä yllätti kovasti. Itse käytän levittämiseen Vita Liberatan omaa hansikasta, jonka avulla väri liukuu tasaisesti iholla. Ja koska haluan pitää homman autenttisena, niin haluan huomauttaa, että jos viimeisimmästä itserusketuskerrasta on aikaa, niin kannattaa rusketusprosessi hoitaa rauhassa ja huolellisesti alusta loppuun. Mulla itselläni tuli ekoilla levityskerroilla muutamia pikku mokia hätäisyydestä johtuen. Ens kerralla jälleen rauhallisemmin!

Mä itse tykkään käyttää tuotetta illalla suihkun jälkeen, jotta väri saa kunnolla tekeytyä yön aikana ja aamulla sitten käyn huuhtelemassa ns. ylimääräiset pois. Ja mitä tulee siihen "varoaikaan" rusketusveden levityksen jälkeen, niin siitä ei tarvitse pahemmin huolehtia. Mä nimittäin nukuin alasti täysin valkoisilla lakanoilla ilman yhtäkään rusketustahraa. Mutta jos haluat olla 100 % varma puhtaista lakanoista, niin valitse löysät tummat vaatteet.

Onko teillä kokemuksia näistä Vita Liberatan tuotteista?

♥: Tytti-Kaarina

2 kommenttia

  1. Moi! Jätin sulle positiivisuus-haasteen mun blogiin. :)

    https://www.lauralinnea.fi/2019/08/viisi-positiivista-juttua-viimeiselta.html

    VastaaPoista