28. elokuuta 2019

Nopea mustikka-lehtikaalisalaatti

Tänään potkaistaan käyntiin myös ruokapostausten sarja erittäin yksinkertaisella ja helpolla salaatilla. Toivottavasti tän annoksen herkullisuus välittyy teille tän yhden kuvan välillä, sillä valitettavasti kameran asetukset oli kuvaushetkellä päin sitä kuuluisaa ja tämä oli ainut onnistunut otos. Ja koska nälkäkiukku läheni kovaa vauhtia, niin päätin, että syöminen menee tällä kertaa etusijalle. Ens kerralla ennakoin mun nälkää ja hoidan homman sit vähän mallikkaammin. Ehkä.

MUTTA mennäänpäs itse asiaan. Meillä kaikilla varmasti tulee eteen päiviä, jolloin kaapista ei tunnu löytyvän enää mitään järkevää kunnollista ateriaa varten. Mulla näitä toistuu valehtelematta melkein joka toinen päivä. Tänään jaan teille mun uuden suosikin, jonka avulla saan tyhjennettyä jääkaapista jämät pois ja mahan täyteen. Mä en yleensä edes ole kova salaattien ystävä, mutta tähän hauskaan makean ja suolaisen yhdistelmään tykästyin kovasti!

nopea-mustikka-lehtikaalisalaatti

NOPEA MUSTIKKA-LEHTIKAALISALAATTI 

1 annos, valmistusaika 10 minuuttia

1/2 kesäkurpitsa
1/2 makea paprika
1 dl juustoraastetta
lehtikaalta
jäävuorisalaattia
kurkkua
mustikoita

* * *

Pilko kesäkurpitsa ja paprika & paista pannulla öljyssä niin, että ne saavat hieman väriä pintaan. Silppua reilusti lehtikaalin lehtiä joukkoon. Huomioi, että ne kutistuvat pannulla, joten niitä saa oikeasti olla aika paljon. Mausta suolalla & lime-pippurilla. Kasvikset ovat valmiita, kun kaikki ainekset ovat saaneet ihanan kultaisen värin pintaan!

Pilko lautaselle jäävuorisalaattia ja kurkkua. Kaada pannulla paistamasi kasvikset lautaselle, lisää päälle mustikoita ja juustoraastetta. Sekoita lopuksi niin, että juustoraaste hieman sulaa salaatin sekaan. NAUTI! 

Mikä on sun vakkariresepti, kun tuntuu, että jääkaapista ei löydy enää mitään?

♥️: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti