19. elokuuta 2019

Reppu-unelmia syksyyn

*Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Gaston Lugan kanssa.

P8170346

Syksy lähestyy ja sen myötä myös monet suuntaavat reppukaupoille. Mä olen todella mukavuudenhaluinen ja ehkäpä juuri sen takia yksi mun suosikkilaukuista on laadukas reppu. Monesti arjessa reppu on osoittautunut kaikista helpoimmaksi tavaksi saada kaikki tarvittava kulkemaan mukana. Kuten tänään taas jälleen huomasin, niin sinne saa ängettyä vaikka puoli elämää mukaan, haha. Tästä syystä olinkin erittäin innoissani, kun sain Gaston Lugalta tämän kuvissa näkyvän Clässy-repun.

gastonluga1 P8170127

Gaston Luga on ruotsalainen reppuja ja asusteita valmistava brändi, jonka tuotteet on valmistettu huolellisesti ja laadukkaista materiaaleista. Reput ovat klassisen kauniita ja monikäyttöisiä, mikä puolestaan takaa sen, että pääset käyttämään omaa reppuasi vuodesta toiseen.

Valitsin itselleni ryhdikkään Clässy-repun mustana, sillä koen sen sopivan omaan tyyliini kaikista parhaiten. Teen paljon töitä etänä tai kahviloissa, joten yksi iso plussa tässä oli myös se, että mun tietokone mahtuu näppärästi mukaan. Repussa on tietokoneelle oma pehmustettu tasku sekä kaksi pienempää taskua esimerkiksi avaimille. Selkäpuolelta löytyykin sitten Gaston Lugan tavaramerkiksi muodostunut passitasku, jossa itse tykkään säilyttää esimerkiksi puhelinta tai bussikorttia. Sieltä ne on helppo napata esiin tarvittaessa.

P8170201
TILAA NYT -15 % EDULLISEMMIN

Jotta tästä yhteistyöstä olisi enemmän iloa teille, sain Gaston Lugalta jaettavaksi alekoodin TYTTIKAA, jonka avulla saatte -15 % koko valikoimasta! Koodi on voimassa 14.11.2019 asti. Kannattaa siis suunnata heidän verkkokauppaan ja tutustua ihanaan valikoimaan. Mua itseäni houkuttaisi kovasti myös tuo musta Clässic ruskeilla yksityiskohdilla. Se olisi aika täydellisen kokoinen viikonloppureissuja varten, joita tulee tehtyä aika säännöllisesti. Jos muuten tilaatte omat reppunne tässä elokuun aikana, niin saatte mukaan suloisen Passet-passikotelon!

Kuvat: Mikaela Koskela


♥️: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti