6. elokuuta 2019

Tee työskentelystä mukavaa - Inspiroiva työpiste

Aloin keväällä tekemään enemmän töitä kotona, minkä myötä kaipuu omaa työpöytää kohtaan alkoi kasvaa. Olin aina satunnaisesti Pinterestissä pinnaillut tauluihini kuvia inspiroivista työpisteistä ja kauniista työpöydistä, mutta en tehnyt asialle sen enempää. Kesällä kuitenkin kyllästyin ihan totaalisesti siihen, että etäpäivinä ja vapaallakin suurin osa kotona vietetystä ajasta tulee oleskeltua sängyllä. Se puolestaan vaikeutti rauhoittumista sitten ilta-aikaan ja venytti nukahtamista (tämä jos jokin on mulle iso juttu, sillä oon tottunut menemään viimeistään klo 22 nukkumaan).

inspiroiva-tyopiste-1
Lopulta tulin siihen tulokseen, että työpöytä on saatava ja rupesin selailemaan ehdokkaita netistä. Pöydäksi valikoitui Ikean Lillåsen, joka sopii täydellisesti mun pieneen kotiini. Se sai myös poikaystävän hyväksynnän, jotta voidaan muuttaa se jonain päivänä myös meidän yhteiseen kotiin. Pöydälle mahtuu näppärästi tietokone ja muutama somistusesine, ja se soveltuu myös mun muihin askarteluihin sekä maalaamis- ja värityshetkiin täydellisesti!

Ostin samalla myös pari Knuff lehtikoteloa, joihin sain järjestykseen uusimmat Cosmot, värityskirjat, vihkot ja muut suuremmalla käytöllä olevat paperiset asiat. Ja koska mä olen täysin hurahtanut viherkasveihin, niin pitihän mun ostaa yksi sellainenkin, johon valitsin suloisen Chiafrön ruukun. Lisäksi pöydältä löytyy muutamat värikynät ja siveltimet, sekä ihana siskon maalaama taulu.

inspiroiva-tyopiste-2 inspiroiva-tyopiste-3
Lisää tunnelmaa työpöydän ääressä vietettyihin hetkiin tuo Clas Ohlsonilta aikoinaan ostetut koristevalot, jotka on mulla päällä lähes aina kotona ollessa. Oon tunnetusti vähän sellainen fiilistelijä, että valaistus on oltava kohdillaan joka tilanteeseen!

Noh, miltäs vaikuttaa? Entäpä, löytyykö teiltä kotoa oma työpiste?

♥: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti