16. elokuuta 2019

Tyylini kulmakivet

*Sisältää mainoslinkin

Musta on välillä hauskaa selailla vanhoja kuvia läpi ja katsoa, miten oma tyyli on muuttunut tässä vuosien aikana. Mä hain pitään sitä omaa juttuani, mutta musta tuntuu, että oon viimein löytänyt sen. Mun tyylin kulmakiviksi on muodostuneet pari kokoa liian isot bändipaidat, nahka- ja farkkutakki, mukavat farkut sekä mustat hameet. Ne on vaatteita, joissa koen oloni mukavaksi ja itsevarmaksi. Tästä syystä kyseisiä vaatekappaleita saattaakin näkyä mun blogi- ja instafeedissä aika tasaisen tahtiin.

P8130397

Korvikset Tyypit *saatu | Paita Papa Roach merch
Hame Lindex | Farkkutakki Kirppis
Kengät Converse

P8130361 P8130392

Oman tyylin löytymisen myötä myös vaatehankinnoista on tullut aiempaa harkitumpia. Enää ei tarvitse lähteä ihan jokaiseen muotivillitykseen mukaan ja ostaa niitä "ihan kivoja" vaatteita alerekeistä vaan, koska hinta on puolet normaalia edullisempi. Toki joskus jokin uusi villitys nappaa mukaansa ihan totaalisesti, mutta ei siinäkään mitään vikaa ole. Esimerkiksi nuo hiusdonitsit oli sellaisia, joihin ihastuin heti. Nytkin niitä tulee käytettyä useamman kerran viikossa. Pääpointtina on, että kun tunnistaa oman tyylin, niin tietää mitkä vaatteet ja asusteet siihen sopivat. Mulla onkin kaapissa pari säkillistä vaatteita odottamassa uutta omistajaansa (mikä voisi tietty nopeutua, jos laittaisin ne kirppikselle myyntiin, sillä tuskin niitä kukaan tulee kysymättä hakemaan), jotta saan omaa vaatevarastoa selkeytettyä entisestään. Mulla on tavoitteena, että mun vaatekaapista löytyisi jonain päivänä pelkästään ihania vaatteita. Sellaisia, joiden pitämisestä tulee aina hyvälle tuulelle!


INSTAGRAM-ARVONTA

Mulla on muuten Instagramissa käynnissä arvonta, josta voit voittaa kuvissa näkyvät käsintehdyt korvakorut itsellesi. Osallistumisaika päättyy 22.8.2019. OSALLISTU TÄSTÄ!

Lähetä kommentti