11. syyskuuta 2019

5 tärppiä Habitare 2019 -messuille

P9110550

Oon joskus kuullut sanonnan "kaikkea kaunista ei tarvitse omistaa". Se toimi mun mottona kun käppäilin tänään Habitare-messuilla Messukeskuksen käytäviä. Kotiutin mukaani kaksi käsipyyhettä ja yhden tyynyn, joista jälkimmäisen kohdalla poikaystäväkin totesi arvanneen, että yksi tyyny sieltä ainakin tulee mukaan. Messuilla oli vaikka kuinka paljon toinen toistaan ihanampia juttuja, jotka olisin voinut ottaa mukaani vaikka heti.

Kokosinkin nyt teille ison kuvapläjäyksen kera muutamat tärpit, jotka ehdottomasti kannattaa kokea Habitare-messuilla. Itse tein löytöni tuttuakin tutumman Stockmannin pisteeltä -20 % alelapulla varustettuna sekä Fanni K:n ja Rento -brändien yhteiseltä pisteeltä. Mutta nyt niihin kohokohtiin:

P9110560
habitare1
P9110562
P9110578

1. Tietenkin se klassinen Hakola. Tästä on viime vuosien aikana tullut sellainen osasto, jonka aika todennäköisesti moni muu myös mun itseni lisäksi haluaa päästä näkemään. Tänä vuonna osastolla nähtiin mm. ihanan hempeitä pastellisävyjä, joista Instagram tulee varmasti täyttymään tulevan viikonlopun aikana.

2. Muurla. Tän osaston bongasin jo kaukaa, sillä sen seinillä roikkui toinen toistaan suloisempia leikkuulautoja eri kuoseissa. Vähän houkuttaisi vaihtaa mun muoviset läpyskät noihin karkkisävyisiin. Lisäksi osastolta löytyy myös muita astioita sekä mun Instagram-stoorissa vilahtanut harmaa huopainen kori. Se on muuten valmistettu muovipulloista! Enpä olisi uskonut. Toi muovipullojen hyödyntäminen ja kierrätysmateriaalit tuntuivat muuten olevan aika isossa osassa näitä messuja.

3. Signals-trendinäyttely. Yhden katon alle koottu Signals pitää sisällään useamman erilaisen tilan, joissa kaikissa on täysin erilainen teema. Löytyy simppeliä, näyttävää, värikästä ja vähän boheemiakin. 

habitare2
P9110573
P9110625

4. Habitare-materials. Täällä kävijät pääsevät itse kokoamaan erilaisista materiaaleista pienen kollaasin, jonka voi kuvata someen tai vaikkapa itselleen muistoksi. Ensin valitaan itselleen mieluisia materiaaleja, joista kootaan omannäköinen asetelma. Tämän jälkeen asetelma kuvataan ja materiaalit käännetään toisinpäin, jolloin pääsee näkemään, että mitä ne omat suosikit olikaan.

5. Gauhar. Tältä suloiselta osastolta löytyy erilaisia hyvänmielen lifestyle-tuotteita. On tekstiilejä, koruja, tuoksuja ja saippuoita. Kuten Instagramissa jo kerroinkin, niin mulla tuli tosi zen-fiilis täällä osastolla. Ja se oli aivan huippujuttu, sillä sain vietyä kyseisen fiiliksen aina kotiin asti.

Kuten voi huomata, niin tällä kertaa muhun vetosi eniten pastellisävyt, puusta tehdyt tuotteet ja muutenkin sellainen kotoisan lämpöinen tunnelma. Kannattaa muuten käydä jo etukäteen tutustumassa näytteilleasettajiin sekä tutkia mistä päin kyseiset osastot löytyvät. Kurkkaa lisää infoa Messukeskuksen sivuilta ja nauti messuista!

habitare3 P9110596


♥️: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti