6. syyskuuta 2019

Luonnollista hemmottelua iholle

*Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

P9050491

Ihanaa syyskuun alkua kaikille! Mä olen enemmän kuin innoissani siitä, että ollaan kalenterin mukaan siirrytty virallisesti syksyn puolelle ja voin jo hyvillä mielin kietoutua lämpimiin neuleisiin viileinä aamuina. Halusin myös päivittää mun ihonhoitorutiinin uuteen uskoon, sillä ilmojen viilentyessä myös mun iho kaipaa erityistä huomiota. Puhuinkin jo aiemmin kesällä eräässä postauksessa siitä, kuinka mun kasvojen iho on muuttunut aiempaa rasvaisempaan suuntaan ja sen myötä uskalsin nyt lähteä kokeilemaan mulle itselleni uutta Evolve-tuotesarjaa. Pakko sanoa, että jo muutaman päivän jälkeen huomasin suuren eron mun ihossa, joten multa tulee vahva suositus näille tuotteille!

En aiemmin ikinä tajunnut, kuinka tärkeä osa ihon puhdistuksella on. Kuivan ihon omaavana skippasin vuosien ajan kaikki kasvovedet ja tartuin suoraan kaikista suurimpaan rasvapurnukkaan. Näin jälkiviisaana voin todeta, että ei sitä likaista ihoa kannata tunkea täyteen rasvaa, sillä sehän tehostaa epäpuhtauksien muodostumista entisestään. Tällä hetkellä mulla on käytössä Evolve Organic Beauty Liquid Crystal 2-in-1 misellivesi*, jolla käyn kasvot läpi yhdestä kahteen kertaan meikkien pesun jälkeen. Toisin kuin monien muiden kasvovesien jälkeen, tätä ei huuhdella iholta pois. Organic Beauty Liquid Crystal 2-in-1 misellivesi sisältää tehokasta hyaluronihappoa ja kosteuttavaa granaattiomenauutetta. Misellivesi puhdistaa kasvoilta lian samalla kun hyaluronihappo kosteuttaa ja ravitsee ihoa.

P9050492

Kuten aiemmin mainitsinkin, niin nykyään hieman rasvoittuvampi ihoni kaipaa entistä enemmän tuotteita, jotka auttavat ennaltaehkäisemään epäpuhtauksia. Oon tykästynyt erilaisiin seerumeihin, sillä niitä on helppo levittää ja ne imeytyvät iholle nopesti. Nyt pääsin kokeilemaan Evolve Organic Rainforest Rescue Blemish seerumia*, joka on suunniteltu juurikin epäpuhtaalle ja helposti tukkiutuvalle iholle. Se auttaa vähentämään liiallista talineritystä, jättäen ihon puhdistuneen tuntuiseksi ja suojaten samalla ulkoisilta haittatekijöiltä. Laitan tätä alueille, joilla epäpuhtauksia syntyy herkimmin, kuten otsalle, nenän pieliin sekä leukaan. Erityisesti otsan alueella olen huomannut mielettömän eron, sillä suurimmat näpyt katosivat lähes välittömästi.

Yksi asia, johon olen kiinnittänyt aivan liian vähän huomiota, on mun silmänympärysiho. Työkaveritkin ovat tasaisesti muistuttaneet siitä, kuinka tärkeää on huolehtia silmänympärysihosta jo parikymppisenä. Tarkoitushan on nimittäin estää niitä ryppyjä tulemasta, sillä niistä eroon pääseminen onkin sitten hieman haastavampi juttu. Nyt mulla on ollut kokeilussa Evolve Organic Beauty Hyaluronihappo Silmänympärysseerumi*, joka levittyy ja imeytyy iholle hyvin tehokkaasti. Voin rehellisesti sanoa, että en tarkalleen osaa verrata tämän toimivuutta vastaaviin tuotteisiin, sillä mun kokemukset niistä on hyvin minimaaliset (lue: ostin purnukan 2v sitten, josta muistan levittää tuotetta kerran viikossa). Nettisivuilla kuitenkin osattiin kertoa, että se auttaa vähentämään turvotusta ja ennaltaehkäisee ihon vanhenemista sekä tuo kirkkautta silmien alle. Tähän mennessä olen huomannut, että mun silmien turvotus on aamuisin huomattavasti vähäisempää kuin ennen. Toivottavasti tämän avulla saisi pidettyä myös ne ihanat kamalat rypyt poissa, jotka alkaa näin kaksvitosena kummittelemaan mielessä hieman turhankin usein.

P9050500

P9050496

Höpötellään lopuksi vielä mun suosikkiaiheesta, eli kosteusvoiteista! Tällä hetkellä mulla on käytössä Evolve Uudistava kasvovoide*, joka muuten tuoksuu ihan kookokselta - parasta. Vaikka netissä tän kerrotaankin olevan ikääntyneelle iholle suunniteltu, niin en koe sitä yhtään liian paksuksi omalle naamalleni. Se sisältää puhtaita luomuöljyjä ja hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa pitäen samalla huolta sen kimmoisuudesta. Se tasoittaa ihonsävyä ja tekee siitä eloisan näköisen. Vaikka voide onkin aika tuhtia tavaraa, niin se imeytyy silti tehokkaasti, joten aamullakaan ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja ennen meikin levittämistä.

Onko nämä tuotteet sulle entuudestaan tuttuja vai kenties täysin uusia tuttavuuksia? House of Organicilla on muuten sunnuntaihin 8.9.2019 asti käynnissä Luonnonkosmetiikkapäivät, jolloin saat monia tuotteita edullisempaan hintaan. Nyt sulla on siis erinomainen hetki päivittää ihonhoitotuotteiden kokoelmaa ihanilla ja luonnollisilla tuotteilla. Tutustu tuotekuvastoon tästä!

Tärkeää infoa Luonnonkosmetiikkapäivien tilauksiin liittyen: Luonnonkosmetiikkapäivien ajan on mahdollista yhdistää eri päivien tilaukset samalle toimitukselle toimimalla seuraavasti: Käytä jokaiseen tilaukseesi alennuskoodia YHDISTÄ . Näin tiedämme, että olet tekemässä tilauksia muinakin päivinä ja jätämme tilauksesi odottamaan. Käsittelemme tällä alekoodilla olevat tilaukset vasta kampanjapäivien jälkeen maanantaista (9.9) eteenpäin. YHDISTÄ - alekoodia käyttämällä saat tilausten postikulut poistettua. Jos alekoodia ei ole käytetty tilauksella, lähetämme sen vastaanottajalle viipymättä, eikä tilaus jää odottamaan muiden päivien tilausten kanssa yhdistämistä.

♥: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti