23. syyskuuta 2019

Mikä on menestyksen mittari? Asiaa bloggaamisesta ja somesta

Bloggaaminen kiinnostaa edelleen monia ja uusia blogeja tulee julki päivittäin. Silti monet miettii, että voiko blogi enää tänä päivänä menestyä samalla tavalla kuin vielä pari vuotta takaperin. Monesti bloggaajan menestys mitataan lukijoissa, sivukatseluissa ja tietenkin siinä kuuluisassa rahassa. Mitä enemmän - sitä parempi. Toki markkinoinnin ammattilaisena ymmärrän sen täysin, sillä firman näkökulmasta pitää tarkkailla eri asioita kuin yksityishenkilön.

Vaikka itsekin tuijotan innoissani seuraajamääriä ja olen ylpeä jokaisesta sivun latauksesta ja uudesta porukkaan tulleesta tyypistä, niin ne ei kuitenkaan ole mulle se pääpointti tässä. Jos olisi, niin olisin jättänyt bloggaamisen taakseni jo kauan sitten. Mä nautin siitä, kun pääsen toteuttamaan itseäni eri tavoilla. Blogi on mulle paikka, jossa voin olla täysin oma itseni ja tehdä omannäköisiä juttuja. Musta on niin upeeta, että oon päässyt tässä alkusyksyn aikana tekemään yhteistöitä sellaisten yritysten kanssa, joista oikeasti tykkään. Nytkin on vireillä muutama kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvä yhteistyö, joista oon todella innoissani.

Tytti-Kaarina-bloggaaminen

Yhteistyöt merkkaa mulle uusia mahdollisuuksia oppia uutta. Löytää uusia tapoja tuotteiden kuvaamiseen, oppia lisää mua kiinnostavista aiheista ja tuotteista sekä kehittyä kirjoittajana. Voin rehellisesti sanoa, että en ole tehnyt vielä yhtäkään sellaista yhteistyötä, josta olisin saanut kiinteän rahallisen korvauksen. Oon tehnyt yhteistöitä puhtaasta kiinnostuksesta firmaa tai tuotteita kohtaan, sillä niiden avulla saan tuotettua mielenkiintoista ja monipuolisempaa sisältöä niin tänne blogiin kuin Instagraminkin puolelle. Toki jos mahdollisuus maksullisiin yhteistöihin jonain päivänä tulee, niin tuskin siitä kieltäydynkään.

Mutta palatakseni vielä siihen menestykseen, mä koen mun blogin ja somemeiningin menestyvän tällä hetkellä paremmin kuin koskaan ennen. Ai miksi? Mä sain luotua itselleni uuden blogin, jonka takana pystyn seisomaan täysin. Joka on just mun näköinen ja jonne mun on hyvä kirjoittaa. Oon saanut tuotettua laadukasta sisältöä tasaiseen tahtiin ja saanut uusia mahdollisuuksia. Somen myötä oon saanut uusia ihmisiä mun elämään ja erityisesti Instagramin puolelle on löytynyt ihanan aktiivinen seuraajakunta, jotka osallistuvat keskusteluun mun uusissa kuvissa. Ja musta on meinaa aivan huippukivaa höpötellä teidän kanssa! 

Tärkeintä omassa tekemisessä on aina se, että sulla itsellä on hyvä fiilis siitä. Tee asioita, joista sä nautit ja innostu niistä täysillä! Se into ja aitous on se juttu, millä sä voit erottua muista, sillä niin kliseistä kuin se onkin, niin kukaan muu ei voi olla kuin sä. Oot hyvä just tollasena! Joten tee just sitä sun juttua ja oo ylpee siitä, niin mäkin teen. 

♥️: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti