13. syyskuuta 2019

Pieni teko, jolla tavoitat isojakin unelmia

Mä olen kova suunnittelemaan asioita ja aina vuoden vaihtuessa asetan itselleni uusia tavoitteita tulevalle vuodelle. Rehellisesti sanottuna kuukausien edetessä koko homma on aina vähän kuihtunut kasaan ja unohdan täysin, mitä halusinkaan vuoden aikana saavuttaa. Loppuvuodesta olen sitten tuskaillut, että "enpäs muuten tänäkään vuonna saanut tuota ja tuota asiaa aikaiseksi". Tällä kertaa tähän kuitenkin tuli muutos.

Kesällä mä havahduin jälleen omaan saamattomuuteeni ja päätin, että tähän on pistettävä stoppi just tässä ja nyt. Kävin läpi uudelleen omaa tavoitelistaani ja mietin, että miten pääsen niihin kiinni seuraavan puolen vuoden aikana. Oli oikeastaan aika herättävää pohtia niitä omia toiveita, haaveita ja tavoitteita uudelleen hieman uudesta näkökulmasta. Olihan alkuvuoden aikana kuitenkin ehtinyt tapahtumaan niin paljon.

DSC05874
Tavoitelistaa tehdessäni eksyin jälleen YouTuben ihmeelliseen maailmaan ja lähdin katsomaan erilaisia videoita unelmakartoista, tavoitetauluista, tehtävälistoista ja vaikka mistä. Niistä inspiroituneena kokosin itselleni uuden unelmakartan, jonka laitoin työkoneeni taustakuvaksi. Nyt katson sitä joka päivä ainakin 5 minuuttia, samalla kun odottelen koneen heräävän päivää varten sekä pyyhin silmälaseista Jasun kuonon jäljet pois. Uskon, että sillä on oikeasti ollut iso rooli siinä, että nämä kyseiset jutut ovat alkaneet pikkuhiljaa tapahtumaan!

Keväällä en saanut tehtyä juuri mitään tavoitteideni eteen. Paitsi toki sen, että uskaltauduin ensimmäistä kertaa vuosiin treffeille! Se muuten olikin ihan parasta, sillä löysin mun vierelle aivan ihanan miehen. Nyt oonkin sitten keskittänyt mun energian ja tavoitteet siihen, että saan edistettyä mun uraa ja osaamista, löydän ihanan uuden kodin ja saan kasvatettua mun varallisuutta. Nämä asiat on kuin itsestään lähteneet rullaamaan eteenpäin ja oon saanut otettua huiman suuria askelia kohti mun unelmia.

DSC05871
Vaikka joidenkin mielestä kaikki manifestointiin ja unelmakarttoihin liittyvä on täyttä hömppää, niin voin kertoa teille, että siinä hommassa on jotain perääkin. Kun sä muistutat itseäsi sun tavoitteista joka päivä katsomalla esimerkiksi sitä tietokoneen taustakuvaa, niin alat alitajuntaisesti tekemään asioita, jotka vie sua lähemmäksi sun tavoitteita. Alat näkemään uusia mahdollisuuksia asioiden tekemiseen, mikä on aivan super tärkeää, sillä ne TEOT VIE SUA ETEENPÄIN. Jos sulla on jokin tavoite minkä haluat saavuttaa vielä tämän vuoden puolella, niin nyt on aivan täydellinen hetki ottaa se ensimmäinen askel sen eteen.

Tee oma unelmakartta ja laita se tietokoneen tai kännykän taustakuvaksi. Etsi Pinterestistä kuva sun unelma-asunnosta ja laita se sun taustakuvaksi. Seuraa Instagramissa sellaisia tilejä, jotka inspiroi sua ja antaa uusia ideoita sun somesisällölle. Tulosta kuva niistä unelmakengistä, mitkä haluat ostaa, mutta et ole saanut säästettyä tarpeeksi rahaa. Teippaa se sun seinälle ja ota haasteeksi katsoa kuinka monessa eri asiassa voit säästää rahaa niitä varten. Tee mikä vaan yksi teko, mikä antaa sulle motivaatiota seuraavaan askeleeseen ja siitä taas seuraavaan. Mä en ole mikään supernainen ja jos mä pystyn siihen, niin säkin pystyt. Ihanaa viikonloppua!

Kuvat: Mikaela Koskela

♥️: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti