30. syyskuuta 2019

Sinisen valon vaikutus iholle & miten voit suojautua siniseltä valolta

*Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

bybi-blueberry-booster-sinisen-valon-suojaksi

Vietätkö sä päivisin paljon aikaa katsoen puhelimen näyttöä, tablettia tai tietokoneen ruutua? Veikkaan, että suurimmalla osalla meistä siihen menee päivästä ainakin useampi tunti. Itsehän istun töissä noin 8 tuntia koneella, jonka lisäksi aamusta puhelimen selailuun menee noin 30 minuuttia tai enemmän. Luulisi, että noilla pärjää jo, mutta ehei...töiden jälkeen vielä selataan somet aivan liian moneen kertaan, katsotaan pari jaksoa jotain sarjaa ja tehdään blogihommia. Veikkaan, että mun oma ruutuaika kokonaisuudessaan päivän aikana lähentelee jotain 12 tuntia. Ainakin noin keskimäärin. Ja se on aivan hemmetin paljon se.

Noiden tuntien aikana mun iho altistuu aika reippaalle määrälle sinistä valoa. Ja niin muuten altistuu sunkin - joka kerta kun käytät aiemmin mainittuja laitteita, niin niistä välittyy sitä kuuluisaa sinistä valoa. Lisäksi myös aivan tavallinen auringonvalo on suuri sinisen valon lähde. Tiesitkö muuten, että sininen valo saattaa vahingoittaa sun silmien ja unien lisäksi myös ihoa? Se saattaa edistää ryppyjen muodostumista, ihon epätasaisuutta sekä hyperpigmentaatiota.

bybi-blueberry-booster-sinisen-valon-suojaksi2

Noiden edellä mainittujen asioiden takia olinkin enemmän kuin onnellinen, kun sain House of Organicilta paketin, josta paljastui Bybi Beauty Blueberry Booster*. Oon aiemminkin hehkuttanut kyseisen sarjan Bakuchiol Boosteria* mm. Instagramissa ja sen takia lähdinkin innoissani testailemaan tätä itselle uutta boosteria heti. Blueberry Booster sisältää 100 % kylmäpuristettua mustikansiemenöljyä, joka on valmistettu mehuteollisuuden ylijäämästä (tämän tuotteen avulla voit siis tehdä samalla pienen ekoteon!). Tämän Bybi Beautyn mustikansiemenöljyn on todettu imevän sinistä valoa itseensä ennen kuin se läpäisee ihon, jolloin se toimii suojamuurina ihollesi sinistä valoa vastaan. Lisäksi tuote sisältää ihon pintakerroksen hyvinvointia edistävää betakaroteenia, sekä Omega 3, 6 ja 9 -rasvahappoja, jotka puolestaan kosteuttavat ja ravitsevat ihoa.

Mä itse käytän tätä Blueberry Boosteria aamuisin kasvovoiteen alla, mutta joskus pitkien päivien jälkeen saatan levittää sitä kasvoille myös illalla. Nämä Bybin boosterit ovat todella riittosia ja levittyvät hyvin. Laitan kasvoille pipetillä aina neljä pisaraa, jotka levitän niin kasvojen kuin kaulankin alueelle. Loput hieronkin sitten käsiini, sillä yhtäkään pisaraa en halua näistä pulloista hukata.

Mä ihastuin tähän tuotteeseen palavasti ja veikkaan, että niin käy myös sulle! Voit ostaa oman Bybi Beauty Blueberry Boosterisi tästä* alle 25 eurolla.

♥️: Tytti-Kaarina

Edit: Mulla meni muuten aivan laittoman kauan tän postauksen tekoon, sillä kaikki mahdolliset ohjelmat, laitteet ja sivustot päätti jumittaa samaan aikaan...menenpä siis upottamaan naamani mustikkalitkuun!

Lähetä kommentti