28. syyskuuta 2019

Viikonlopun tehtävälistalla - asuntohakemuksia, lätkää ja herkuttelua

Ihanaa syyskuun viimeistä viikonloppua! Me ollaan käynnistetty se eilen pitsaperjantailla ja katsomalla Jasper Pääkkösen tähdittämä Blackkklansman. Oli muuten yhtä huikee leffa kuin ekalla kerrallakin teatterissa katsottuna. Nyt köllötellään kotona koneiden kanssa bloggaillen, töitä tehden ja karvakamu tietenkin ottaa päikkäreitä. Ajattelin pitkästä aikaa tehdä tännekin tällaisen kevyen To Do -listan jutuista, joita olisi tarkoitus tehdä tämän viikonlopun aikana. Kerro kommenteissa, mitä sä aiot puuhailla tänä viikonloppuna? Löytyykö sun listalta kenties samoja juttuja kuin multa?

P9270708

Nuku pitkään - check! 
---
Ulkoile ihanassa syyssäässä. Mikään ei oo ihanampaa kuin vähän kirpeä syysilma, auringonpaiste ja hieman ruskeaan muuttuvat lehdet.
---
Tee yksi yhteistyötarjous - check! 
---
Nappaa muutamat kivat kuvat somea varten. Mä tykkään usein ottaa reippaammin somekuvia kerralla, sillä sitten niitä on valmiina sopivaa aihetta varten.
---
Syö erityisen hyvää ruokaa. En vielä tarkalleen tiedä mitä se on, mutta suunitelmissa on jokin herkullinen kotona tehty ateria.
---
Jatka poikaystävän pitämää fanikoulua suuntaamalla HIFK-Tappara matsiin ja pistä kaulaan miehekkeen Tappara-huivi. Ehkä se tekee musta vakavasti otettavan fanin?
---
Pese ja vaihda lakanat, jotta uusi viikko on kiva aloittaa nukkumalla puhtaantuoksuisissa lakanoissa.
---
Laita ensimmäinen asuntohakemus eteenpäin ja jos oikein innostut, niin laita toinenkin.


♥️: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti