8. lokakuuta 2019

3 x sarjasuosikkia syksyyn

sarjavinkit-syksyyn

Näin iltojen pimentyessä oon löytänyt itseni yhä useammin viltin alle käpretyneenä ja tuijottelemassa jotakin koukuttavaa sarjaa. Syksyisin niin eri palvelut kuin se vanha kunnon telkkarikin täyttyy toinen toistaan mielenkiintoisemmista ohjelmista. Osa niistä on täysin uusia suosikkeja ja vanhoista tutuista puolestaan tulee uusia kausia. Tänä syksynä mun katselulistalta löytyy mm. nämä kolme sarjaa:

Quantico

Oon suuri FBI-sarjojen ystävä ja tässä on sarja, joka ei ole pettänyt vielä ensimmäisen kahden kauden jälkeen. Sarja saa alkunsa siitä, kun FBI-agentti Alex Parrish herää Grand Centralin raunioista New Yorkissa. Sen jälkeen lähdetään tutkimaan sitä, kuinka Alex on päätynyt tuohon pisteeseen, mitä oikein on tapahtunut ja kuka siitä on vastuussa. Sarjassa hypitään sujuvasti nykyhetken ja Alexin sekä hänen kurssilaistensa opiskeluaikojen välillä. Mukaan mahtuu paljon muutakin kuin räiskinnän ja pahisten jahtaamisen lisäksi myös paljon rakkautta sekä aivan törkeän hyvännäköisiä ihmisiä.

→ Katso Quanticoa Viaplaysta!

sarjavinkit-syksyyn-2

Greyn Anatomia

Mä en vaan pysty käsittämään, että tästä sarjasta alkaa jo 16. tuotantokausi! Mitä ihmettä? Tämä sarja on varmastikin hyvin monelle tuttu vähintään nimen perusteella, mutta jos joku ei Greyn Anatomiasta ole vielä kuullut, niin kyseessä on amerikkalainen sairaalasarja. Sarjassa seurataan Meredith Greyn elämää Seattlessa sijaitsevassa sairaalassa, josta ei draamaa puutu. En tiedä, miten yhdessä sairaalassa voikaan tapahtua niin paljon. Ja jälleen kerran, miten hemmetissä ne kaikki lääkärit on niin upeita aina?

→ Katso Greyn Anatomian uusin kausi Ruutu+:sta!

Handmaid's Tale

Ensimmäinen kausi oli koukuttava. Toista en voinut lopettaa katsomasta. Kolmannen aion katsoa nyt syksyllä kunhan saan ensin Quanticon katsottua läpi. En oikein edes tiedä miten voisin kuvailla tätä sarjaa paljastamatta liikaa? No sanotaan vaikka näin. Kuvittele, että sä heräät jonain aamuna sun omasta kodista maailmaan, jossa ollaan palattu vuosikymmeniä (ellei enemmänkin) taaksepäin. Et voi käydä enää töissä, valita omia vaatteitasi, päättää missä ja miten liikut tai kenen kanssa olet tekemisissä. Kaikki on päätetty sua varten. Ja pahinta tässä on, että sä tiedät millaista elämä oli ennen tätä aikaa. Sä muistat kaiken ja kaikki ihmiset. Mutta se kaikki on vaan yhtäkkiä poissa.

Sarjassa perehdytään Junen elämään, jossa hän on saanut uuden nimen Offred. June on orjattarena vaikutusvaltaisen pariskunnan talossa ja hänen ainut tehtävänsä on tuottaa pariskunnalle lapsia. Mutta, koska June on aivan super cool, hän kapinoi ja siitä tulee paljon mielenkiintoisia käänteitä sarjaan. Ehdottomasti katsomisen arvoinen!

→ Katso Handmaid's Tale HBO Nordicilta!

Kerro kommenteissa, mitkä on sun sarjasuosikit tälle syksylle!

♥: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti