28. lokakuuta 2019

Tällä viikolla aion...

Aloittaa joululahjavalmistelut. Jotta välttyisin siltä joka vuotiselta joulustressiltä, niin haluan hoitaa joululahjojen hankinnat jo hyvissä ajoin. Tosin näin olen ajatellut muutamana vuonna aiemminkin, mutta en silti ole saanut sitä aikaiseksi. No mutta, jos vaikka tällä kertaa olisi parempi onni!

Liikkua mahdollisimman paljon. Jotenkin viime päivinä mun kroppa on vaan huutanut liikettä. Sitä, että pääsee vähän juoksemaan, hengästymään ja no - karkeasti sanottuna tuntemaan olevansa elossa! En tiedä mikä mukavuusalueelle jumahtaminen mulla on tapahtunut, mutta ilmojen viiletessä ulkoilu on tuntunut vaan ihan ekstravaikealta. Tänään siihen kuitenkin tulee muutos, sillä lähden juoksentelemaan Japen ja Oton kanssa ulos. Huomenna puolestaan luvassa olisi salitreeniä, kun lähdetään toisen puoliskon kanssa katsomaan josko se innostuisi myös treenaamaan!

asukuva1-vk43

NEULE MANGO | PAITA SLAYER MERCH 
HOUSUT BERSHKA | KENGÄT KIERRÄTYSKESKUS

Tehdä valmisteluja yhteistyöpostauksia varten. Oon tässä syksyn aikana saanut uusia kivoja yhteistyökumppaneita, joiden tiimoilta on tulossa lisää postauksia Instagramin puolelle lähiaikoina. Työstän myös kovaa vauhtia joulukuun yhteistyökuvioita, joiden myötä teillekin tulee paljon ihania yllätyksiä! ♥ Kannattaa siis pysyä kuulolla ja laittaa mun IG-tili seurantaan. Tosin jos joulupostaukset ahdistaa, niin kannattaa ehkä suunnata kauas pois sieltä seuraavina kuukausina, heh.

Siivota koko kämpän lattiasta kattoon. Ollaan viikonloppuna lähdössä Oton kanssa minireissulle, joten haluan ehdottomasti siistiä kodin ennen sitä. Onhan se vaan yksinkertaisesti niin paljon kivempi tulla takaisin kotiin, kun se ei ole ihan pommin jäljiltä.

Nauttia pidennetystä viikonlopusta Tallinnassa! Tarkoituksena on ottaa rennosti, syödä hyvin, shoppailla, valokuvata ja juoda viiniä.

Mitä sun viikko pitää sisällään? 


♥: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti