16. lokakuuta 2019

Testissä korealainen kosmetiikka!

*Kaupallisessa yhteistyössä Bearelin kanssa

Bearel-testissa-korealainen-kosmetiikka

Kuten oon jo aiemmin kertonutkin, niin mun muuttunut ihotyyppi on tuonut eteen uusia haasteita ihonhoidossa. Voit lukea postaukset aiheesta täältä ja täältä. Sen myötä olen ottanut testiin itselleni täysin uusia ihonhoitotuotteita eri brändeiltä. Tänään sukelletaankin jälleen uusille vesille, sillä nyt on aika tutustua korealaiseen kosmetiikkaan! Monet muut ovat höpisseet aiheesta jo varmaan pidemmänkin aikaa, mutta mun kohdallani kyse on vielä aivan uudesta jutusta. 

Korealaisessa kosmetiikassa panostetaan erityisesti ihonhoitoon ja sen myötä esimerkiksi sheet mask -kasvonaamiot* ovatkin erittäin suosittuja. Nämä oli sellaisia, joihin itse ihastuin heti kun pääsin availemaan Bearelilta tulleen kosmetiikkaboksin sisällön. Valitsin itselleni testiin erilaisia puhdistavia ja kosteuttavia naamioita, jotka on kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Naamiot tuntuvat yleellisiltä kasvoilla ja antavat ihanan rentoutushetken päivään. Kun kasvot lopulta pesee, on jäljellä hyvin raikas ja virkistäytynyt olo sekä hyvinvoiva nassu!

Sain myös kokeiluun mustapäitä poistavan Mizonin Let Me Out ByeBye Blackheads -hoitosetin*. Se sisältää kolme eri osaa: lämmittävän ja ihohuokosia avaavan hoitogeelin, ihohuokosia puhdistavan peel-off -hiilinaamion sekä ihohuokosia supistavan ja rauhoittavan seerumin. Olin varustautunut siihen, että naamiota repiessä tulee kyyneleet silmiin, mutta tuote olikin yllättävän hellävarainen. Jos siis etsit tujua mustapäiden poistajaa, niin tämä ei ole se juttu. Veikkaan kuitenkin, että ajan kanssa ja säännöllisellä käytöllä hoitosetti auttaa vähentämään mustapäitä ja tasoittamaan ihon yleisilmettä. 

Bearel-testissa-korealainen-kosmetiikka1

Naamioiden lisäksi tykästyin myös kovasti Coxirin puhdistaviin tuotteisiin. Mulla onkin tällä hetkellä päivittäisessä käytössä heidän Tea Tree Pore & Sebum -kasvovesi* ja kosteusvoide*. Käytän tuotteita pääsääntöisesti vain aamuisin, sillä niiden tuoksu on hyvin virkistävä ja herättää kivasti vähän unisempinakin päivinä. Coxir Tea Tree Pore & Sebum -tuotteet sisältävät teepuu-uutetta, rohtosammakonputkea ja vulkaanista vettä, jotka auttavat rauhoittamaan ihoa, vähentämään punoitusta, poistamaan epäpuhtauksia ja hillitsemään ihon rasvoittumista. Eli kokonaisuudessaan nämä tuotteet tekee just kaikkea sitä, mitä toivoinkin! 

Yhteenvetona voin sanoa, että oon ollut tyytyväinen kokeilemiini tuotteisiin ja odotan innolla, että mitä tuloksia saan aikaan pidemmän käytön jälkeen. Mikäli näistä jokin jää ihan vakioksi mun kauneuskokoelmiin, niin kerron siitä ehdottomasti myös täällä blogissa tai Instagramin puolella. Kerro kommenteissa onko nämä tuotteet sulle tuttuja, tai onko sulla kokemusta korealaisesta kosmetiikasta!

* Tähdellä merkityt tuotteet on affiliate-linkkejä. Mikäli teet linkkien kautta ostoksia, saan niistä pienen komission.

♥️: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti