21. joulukuuta 2019

Mitä pakkaan mukaan viikon joulureissulle?

Huh, viikonloppuna se sitten koittaa - nimittäin lähtö viikon mittaiselle joulureissulle. Ensin lähdetään Jasun kanssa kahdestaan aloittamaan joulun vietto mun iskän luona. Siitä siirrytään poikaystävän perheen luokse muutamaksi päiväksi ja viikonloppuna suunnataan kaikki kolme mun äidille. Koska kyseinen reissu sisältää juhlapäivän, joka edellyttää useampia paketteja eri osoitteisiin, niin koin helpommaksi survoa kaikki tavarat matkalaukkuun. En tiedä teistä, mutta raahaan itse mielummin mahdollisimman vähän eri kasseja mukana, sillä mitä enemmän niitä on, sitä todennäköisemmin unohdan yhden niistä junaan. Ei ollut muuten kaukana viime kerralla tuo kassin unohdus! Jasu ei myöskään ole mikään erityisen innokas junamatkustaja ja ahdistuu muutenkin helposti ihmispaljoudesta, joten aika usein pikkujätkä hyppääkin syliin turvaan tungoksessa tai junan penkillä. Tästäkin syystä on kätevää, kun on vähintään yksi käsi vapaana nappaamaan poitsun kainaloon.

Mutta hypätään nyt siihen kohtaan, mitä moni teistä jo varmaan on odottanutkin otsikon perusteella. Mitä mä oikein pakkaan mukaan tällaiselle viikon reissulle? Haluan ottaa mukaan mahdollisimman vähän vaatteita, sillä tiedän pääseväni pesemään pyykkiä tarvittaessa. Mun matkalaukusta löytyy siis lahjojen lisäksi tällä kertaa:

mita-pakkaan-joulureissulle-mukaan


VAATTEET:

2 kpl neule
2 kpl t-paita
1 kpl alustoppi
1 kpl yöpaita + housut
5 kpl sukat
1 siistimmät housut
1 collegehousut
Alusvaatteita

KOSMETIIKKA & LÄÄKKEET:

Arkimeikit
Meikinpuhdistusaine
Kasvovesi
Kasvorasva
Silmänympärysvoide
Päivittäiset lääkkeet
Hiusharja + pari hiusdonitsia

MUUTA:

Silmälasit + kotelo
Unimaski
Puhelimen laturi
Kuulokkeet
Lompakko
Avaimet
Vesipullo

JASUN TAVARAT:

Pieni pussi ruokaa varuiksi (kahdessa kodissa on jo valmiina)
Herkkuja matkalle
Juomakippo
Vesipullo
Heijastinliivi
Jouluvaate + rusetti
Muovipusseja
Pallo

Näillä lähdetään reissuun tällä kertaa ja toivottavasti mitään sen suurempaa ei unohtunut matkasta. Voi tosin olla, että muutama viime hetken lisäys tulee tehtyä juuri ennen kuin juoksen ovesta ulos. Mutta hei, ihanaa joulua kaikille ja nauttikaa läheistenne seurasta ♥ Palaillaan taas!

♥: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti