26. joulukuuta 2019

Vuosi 2019 pähkinänkuoressa

DSC05871

TAMMIKUU - MAALISKUU

Vietin vuodenvaihteen perheen ja ystävien kanssa, jonka jälkeen kotiuduin takaisin Helsinkiin. Alkuvuosi meni hyvin pitkälti töiden parissa, kirppislöytöjä tehdessä sekä uusia kavereita tavatessa. Fiilistelin vanhoja rakennuksia kameran linssin läpi ja odotin malttamattomana, että lumet sulaa. Maaliskuussa kävin myös vuoden ekalla keikalla katsomassa Battle Beastia, Arionia ja Cyhraa. 

HUHTIKUU - KESÄKUU

Ihastuin, rakastuin, juhlin, itkin ja nauroin. Kevät ja alkukesä oli erittäin tunnerikasta aikaa, sillä löysin muutaman sammakon jälkeen mun vierelle ihanaakin ihanamman miehen. Kärsin aivan mielettömästä stressistä ja ihmettelin, mitä neljän viikon kesälomalla oikein kuuluu tehdä. Vietin aikaa keikoilla kuuntelemassa huikeaa livemusiikkia ja tanssin tuntemattomien ihmisten kanssa aamuyöhön asti. Kävin ottamassa aurinkoa uimastadionilla ja tykästyin taas matkauintiin pitkästä aikaa. Ostin myös itelleni huikean retropyörän, jonka pyöräilin kotiin kaatosateessa ylämäkeä pitkin. 

Green Hippo Avokadopasta

HEINÄKUU - SYYSKUU

Panikoin kesäloman loppumista, mutta fiilistelin lähenevää syksyä. Kävin ahkerasti keikoilla, joista yksi jää erityisen hyvin mieleen - Ed Sheeranin keikka täysin tuntemattoman porukan kanssa. Mutta hauskaa oli silti! Aloin haaveilla uudesta isommasta kodista ja rapsuttelin suloista koiranpentua. Innostuin kontaktoimaan somekolleegoita ja käytiin yhdessä napsimassa kuvia sekä kahvittelemassa. Olin myös ekaa kertaa järkkärin hommissa Flow-festareilla ja tykästyin siihen kovasti. Pohdin jopa, että pitäiskö hankkia JV-kortti, jotta pääsisi enemmänkin tekemään. Vielä sitä ei tosin ole tullut hankittua, mutta ehkä jonain päivänä!

LOKAKUU - JOULUKUU

Uuden kodin etsintä alkoi ihan todenteolla ja muuttorumba käynnistyi. Tällä hetkellä mun koti on täynnä banaanilaatikoita ja jätesäkkejä, mutta onneks niitä ei tarvitse katella enää kuin muutama päivä, sillä kohta meillä on uusi koti! Lokakuussa oli myös yksi vuoden isoimmista tapahtumista mun työn osalta, nimittäin I love me -messut, joille järkkäilin tänäkin vuonna osaston kasaan. Viimeisen parin kuukauden aikana oon myös juhlinut useampia pikkujouluja, käynyt tietty kiertämässä hyviä keikkoja sekä viettänyt ihanan joulun mun perheen kanssa, joka on tänä vuonna kasvanut entisestään. Seuraava viikko meneekin syödessä, muuttaessa ja toivottavasti myös vähän rentoutuessakin. 

Pakko sanoa, että tähän vuoteen on kyllä mahtunut yllättävän paljon asioita, joista tässä tuli listattua vain murto-osa. Niin paljon uusia asioita, ihmisiä, kokemuksia sekä opittuja taitoja. Innolla odotan vielä, mitä loppuvuosi tuo mukanaan. Mikä on ollut sun kohokohta tänä vuonna?

♥️: Tytti-Kaarina

Lähetä kommentti