29. tammikuuta 2020

Inspiraationa itsevarmuus & naisenergialla valmistettu korusarja

*Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Coruu kanssa & sisältää alekoodin.

coruu-cubes3

Tänä vuonna tuun puhumaan paljon täällä blogin puolella itsevarmuudesta, sillä sen työstäminen on yksi mun isoista tavoitteista tulevalle vuodelle ja vuosikymmenelle. Haluan tehdä enemmän voimaannuttavia asioita ja viettää aikaa inspiroivien ihmisten kanssa. Iso osa mun (ja varmaan monen muunkin ihmisen) itsevarmuudesta rakentuu oman tyylin kautta. Sillä on nimittäin helppo ilmaista omaa persoonaa muille sanomatta sanaakaan. Tiedätte varmaan sen tunteen, kun laitatte teidän ultimaattisesti lemppareimman asun päälle ja samantien voisi lähteä valloittamaan maailmaa. Se on muuten ihan paras fiilis!

coruu-daisy-choker3
coruu-cubes1

Välillä saman tunteen voi saada aikaan jollain tietyllä asusteella. Esimerkiksi muuten pelkistetty asu muuttuu hetkessä mielenkiintoisemmaksi, kun sen kaveriksi valitsee jonkin näyttävän korun tai hatun. Tutustuin hiljattain kotimaiseen Coruu-koruvalmistajaan, joka valmistaa laadukkaita silikonista valmistettuja koruja. Materiaalina silikoni on erittäin kestävä ja hygieninen, joten siksi sitä käytetään usein myös terveydenhuollossa ja ruoanlaitossa. Lisäksi se on erittäin turvallinen, sillä silikonista ei liukene iholle mitään kemikaaleja, kuten esimerkiksi muovista saattaa irrota. Silikonista valmistetut korut ovat myös todella kevyitä käytössä ja ne voi tarvittaessa puhdistaa käytön jälkeen, mikäli niihin jää vaikkapa jäämiä meikeistä.

Sain Coruulta kaksi upeaa mustaa kaulakorua, joista toisen otin käyttöön heti kun se saapui kuoressa kotiin. Kyseessä on suloinen Daisy Choker, jonka leveyttä saa kätevästi säädettyä takaa itselleen sopivaksi. Tulen jatkossa todennäköisesti käyttämään tätä ns. kerrostamiseen, jolloin lisään korun kaveriksi eri korkeudella roikkuvia hopeisia tai kultaisia koruja. Tykkään kovasti siitä lookista, jonka saa yhdistämällä muutamia eri kokoisia ja tyylisiä kaulakoruja keskenään. Mutta pakko sanoa, että on tämä aivan ihana ihan vain näin yksinäänkin, kuten tästä Instagramiin julkaisemastani kuvasta voi huomata.

coruu-daisy-choker2
coruu-cubes2

Graafinen Cubes puolestaan pärjää enemmän kuin hyvin itsekseen. Voisi kuvitella, että tämän kokoisella korulla olisi jo painoakin, mutta pakko sanoa, että mä unohdin ensimmäisellä kerralla käyttäväni edes tätä korua. Se oli niin kevyt, että en huomannut sitä menossa ollenkaan. Siinä se kuitenkin olla nökötti koko upeudellaan.

Coruu on tuotemerkki itsevarmoille naisille


Jos vielä tässä kohtaa ihmettelet, että miksi mä yhdistin itsevarmuuden ja rohkeuden tähän koruteemaan, niin jatka lukemista. Coruu on suomalaisten naisten perustama yritys, jonka korut on suunniteltu naisille, jotka eivät kysele lupaa toteuttaa itseään. Valmistajat toivovat, että heidän korunsa antaisivat naisille rohkeutta omien unelmien tavoittelemiseen jokaisessa elämäntilanteessa. Coruun valikoimasta löytyy näyttäviä värejä ja muotoja jokaiseen makuun - bongaa sivulta myös söpöt Muumi-tuotteet! Vaikka en itse Muumien suuri fani olekaan, niin voin kuvitella, että esimerkiksi mun pikkusisko rakastaisi näitä. 

coruu-daisy-choker1

Oman tyylin mukaista vaatekaappia on vaikeaa rakentaa kerralla täydelliseksi, mutta jo parilla tarkkaan valitulla korulla saa asuihin helposti uutta asennetta. Mikäli sun korukokoelmassa olisi tilaa Coruun ihanille luomuksille, niin koodilla tytti20 saat -20 % alennusta koko tilauksesta 29.2.2020 asti. Alennus koskee kaikkia tuotteita. Suuntaa siis tutkimaan Coruun ihanaa valikoimaa ja klikkaa omat suosikkisi kotiin nyt alehinnoin!

Ps. Tätä tekstiä kirjoittaessa kuuntelin Bruno Marsin 24K Magic -albumia. Jos haluat päästä samoihin fiiliksiin, niin klikkaa albumi auki Spotifyn kautta ja pistä tanssien!

♥: Tytti-Kaarina


2 kommenttia

  1. Onpa tyylikäs sarja ja mielenkiintoinen materiaali:) Isot korut ovat joskus hyvinkin painavia, mutta tässä ei taida olla sitä ongelmaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Mäkin tykkään näyttävistä koruista, mutta sitten jos ne painaa kauheasti, niin alkaa ärsyttämään :-D Nämä on aivan superkevyet, eikä tosiaan edes aina huomaa käytössä :)

      Poista