11. tammikuuta 2020

Kurkistus kylpyhuoneeseen: Lämminhenkinen spa-tunnelma

kurkistus-kylpyhuoneeseen1

Ollaan nyt viikko elelty täällä uudessa kodissa ja ajattelin hieman vilauttaa, että miltä täällä meidän luona oikein näyttää. Tai tarkalleen ottaen kylpyhuoneessa. Musta on hauskaa, että se oli viimeinen huone, johon oikeasti tykästyin ja silti haluan ensimmäisenä jakaa sen teidän kanssa. Noh, ehkä siihen vaikuttaa sekin, että se vaatii vähiten sisustamista muihin huoneisiin nähden. Se on muuten jännää, että kuinka pienillä asioilla voi saada ison muutoksen aikaan huoneen ilmeessä. Esimerkiksi tänään juuri vaihdoin meidän käsipyyhkeen paikan ja se teki heti altaan reunuksesta pehmeämmän. Me halutaan muutenkin luoda tänne asuntoon sellainen lämmin tunnelma, jotta täällä on ihana viettää aikaa. Halutaan tehdä tästä kodista oikeasti koti. 

Mun kohdalla koti muodostuu juurikin niistä pienistä asioista, kuten pehmeistä koristetyynyistä tai pörröisistä vilteistä. Tunnelmavalot, kasvit ja taulut on myös sellaisia juttuja, joilla saa helposti tuotua omaa persoonaa näkyviin.

kurkistus-kylpyhuoneeseen3
kurkistus-kylpyhuoneeseen2

Kuten jo aiemmin mainitsinkin, niin en oikein meinannut saada sitä oikeaa fiilistä tuosta meidän kylpyhuoneesta. Oli hieman sellainen olo, kuin kävisin jonkun kaverin luona suihkussa tai harjaamassa hampaita. Siihen ehkä vaikutti valkoinen suihkunurkkaus vihreällä yksityiskohdalla, joka ei mun mielestä oikein istu kyseiseen tilaan sekä maton puuttuminen. Löydettiin ihana matto Jyskistä, mutta valkoinen suihkunurkkaus jatkaa elämäänsä sellaisenaan. Ehkä silmä tottuu siihen vielä aikanaan. Muuten kyllä alkaa näyttämään aika hyvältä, vaikka itse sanonkin!

Pesualtaan reunuksesta saa myös helposti näyttävämmän, kun laittaa nestemäisen käsisaippuan johonkin kauniiseen pumppuun. Monesti nuo saippuat nimittäin tuppaavat tulemaan toinen toistaan räikeämmissä väreissä ja kuvioiduissa purnukoissa. Meidän altaan reunukselta löytyy lisäksi myös ihana HAVI's huonetuoksu*, joka pitää tilan raikkaan tuoksuisena. Muuton alla kyseinen huone nimittäin tuoksui hieman omituiselta - johtuen mahdollisesti siitä, että edellisellä asukkaalla taisi olla kissanhiekkalaatikko kylppärissä. 

kurkistus-kylpyhuoneeseen4

Yksi asia, mistä mä olen erityisen innoissani on se, että pyykkikori mahtuu kylppäriin. Tää voi kuulostaa joidenkin korvaan ehkä hieman hassulta, että intoilen kyseisestä asiasta, mutta edellisessä kämpässä mun pyykkikori asusti eteisessä. Laiska kun olen, niin en iltaisin jaksanut raahata pyykkejä suihkun jälkeen koriin ja sen takia ne kerääntyikin jatkuvasti kylppärin lattialle jättimäiseen kasaan. Jännä miten sitä voikin fiilistellä näin pieniä asioita ihan täysillä. Samaan kategoriaan pääsee myös mun uusi paras ystävä - tiskikone. Ah, ne aikuisuuden pienet ilot.

♥️: Tytti-Kaarina

*tuote saatu PR-lahjaksi

Lähetä kommentti