25. tammikuuta 2020

Lupa leikkiä väreillä

*Kaupallinen yhteistyö Lyko.fi kanssa. Linkkien kautta tehdyt ostokset kerryttävät minulle komissiota.

lupa-leikkia-vareilla-lyko-nyx-brights-look

Monesti arkimeikissä tulee turvauduttua siihen tuttuun ja helppoon vaihtoehtoon, jonka saa toteutettua mahdollisimman nopeasti. Tuolloin sä otat todennäköisesti sen yhden ja saman paletin esiin, josta käytät kahta tai kolmea sävyä silmien korostamiseen. Lisäät luottoripsaria ja freesaat kulmat. Iholla on se tuttu ja turvallinen meikkivoide, jota olet käyttänyt jo useamman vuoden. Tässä metodissa ei todellakaan ole mitään vikaa ja mulla itselläni on myös yksi samanmoinen vakkarilook, mihin tulee turvauduttua noin 80 % ajasta. Välillä on kuitenkin hauskaa hieman leikitellä väreillä ja lisätä esimerkiksi muuten simppeliin meikkiin hieman pinkkiä tai oranssia silmäkulmaan.

Oon jo monta vuotta haaveillut omistavani pienen ja kompaktin väripaletin, josta löytyy muitakin kuin niitä kuuluisia maanläheisiä sävyjä. Nyt viimein mun luomivärivalikoimasta löytyykin aivan ihana NYX Professinal Makeup Ultimate Shadow Palette Bright -paletti, joka sisältää toinen toistaan herkullisempia karkkivärejä. Tähän mennessä suoritettujen testien jälkeen värit pysyvät luomilla oikein mukavasti päivän mittaan, mutta nuo enemmän pastelliin taittavat sävyt tarvitsevat kyllä alleen jonkin pohjustustuotteen tai lähes valkoisen luomivärin, jotta värit tulevat paremmin esiin.

lupa-leikkia-vareilla-nyx-brights-1
lupa-leikkia-vareilla-lyko-nyx-brights

Mun suosikit on ehdottomasti nuo pinkin ja oranssin sävyt sekä nämä kuvissakin vilahtavat sinertävät sävyt. Niistä tulee ihana kesäfiilis, jolloin tämä palettikin muuten varmaan saa tuplasti lisää käyttöä! Kesällä luvassa on nimittäin jos jonkinmoista menoa ja meininkiä, mikä puolestaan tarkoittaa inspiraatiota uusiin meikkikokeiluihin.

Jos haluat itsellesi samanlaisen luomiväripaletin täynnä herkullisia karkkivärejä, niin suuntaa nyt Lyko.fi -verkkokauppaan ja klikkaile tuote kotiin. Tästä samasta NYXin paletista löytyy muuten myös miniversio sekä neutraalimmilla väreillä varustettu versio. Joten jos värikirjo ei sulle tunnu omalta, niin löytyy myös muitakin vaihtoehtoja. Mun mielestä NYX on tuotemerkkinä aivan huikea, sillä valikoimaa on vaikka millä mitalla, eikä tuotteita ole todellakaan hinnalla pilattu. Etenkin jos haluaa kokeilla jotain uutta ja erilaista, niin on kiva juttu, jos ei tarvitse koko lompakkoa tyhjentää.

Mitä sä olet mieltä värikkäästä silmämeikistä? Uskaltaisitko kokeilla?

♥: Tytti-Kaarina


2 kommenttia