14. lokakuuta 2020

Kohti luonnollisempia tukkaunelmia

 Kaupallinen yhteistyö Janina's Beauty & Spa kanssa.


Mulla on vuosien varrella ollut hyvinkin monta eri hiustyyliä aina pitkästä platinablondista punaiseen ja siitä mustaan polkkaan. Puhuin aiemmin blogissa oman identiteetin määrittelemisestä ja ulkoisilla asioilla, kuten hiusten muutoksella voi myös ottaa askeleen siinäkin suhteessa. Ehkä se hauska pinkki tukka ei sovikaan enää omaan fiilikseen ja haluat jotain simppelimpää. Mä olen aiemmin halunnut aina tehdä mahdollisimman radikaaleja muutoksia mun ulkonäössä ja helpoiten se on onnistunut hiustyyliä muuttamalla. Monesti vaihdoinkin väriä aina väriskaalan toisesta päästä toiseen ja se muuten näkyi myös hiusten kunnossa. Erityisesti kun muutokset tehtiin kotona kaupan värien voimalla. Parina viime vuonna olen kuitenkin jättänyt värit sinne kaupan hyllyyn ja antanut ammattilaisen hoitaa hommat. Tällä hetkellä jos haluan muutosta hiuksiin, niin laitan hiuksiin Four Reasons Toning Treatment Color Maskin, joka sävyttää ja hoitaa hiuksia samalla.


Oon jo pitkään käyttänyt hiustenhoidossa pääsääntöisesti vain Four Reasonsin tuotteita ja innostuin kun naapuriin tuli kauneushoitola, jossa tarjotaan kampaamopalveluita käyttäen kyseisen brändin tuotteita. Tiedän, että ne sopivat mun hiuksille ja kotona voin kätevästi jatkaa ylläpitoa saman tuotesarjan parissa. Janina's Beauty & Spa on keväällä 2020 Helsingin Kalasatamaan avautunut kauneushoitola, joka tarjoaa monipuolisesti erilaisia rentouttavia hoitoja. Kannattaa käydä seuraamassa heitä Instagramissa @janinasbeautyspa, sillä sieltä näet kätevästi myös kaikki kuukausittain vaihtuvat tarjoukset. Heinäkuussa tiimiin tuli mukaan myös supertaitava kampaaja-parturi Miia, jonka käsittelyssä kävin elvyttämässä tukkaani vajaa viikko sitten. 


Postauksen alussa mainitsin, että aiemmin halusin tehdä aina mahdollisimman radikaaleja muutoksia hiuksiini kerralla. Tällä hetkellä tilanne ei voisi olla päinvastaisempi, sillä tänä päivänä mun silmää miellyttää erityisesti luonnolliset ja vaaleat hiukset. Mulla itselläni on luonnostaan sellainen perinteinen suomitukka, joka on vaalea ja taittaa ehkä hieman maantienharmaaseen. Nuorempana mä vihasin kyseistä sävyä enemmän kuin mitään, mutta nyt se alkaa olla jopa ihan kiva. Yksinään se tosin on vähän tylsä ja lattea, joten tykkään kun seassa on astetta vaaleampia raitoja kirkastamassa lookia. Kampaajan penkkiin istuessani näytin pari kuvaa siitä, miltä haluaisin hiusteni jonain päivänä näyttävän ja lähdettiin ottamaan askelia siihen suuntaan. Ihan ensin leikattiin hiuksista pisimmillään melkein 10 senttiä pois, jotta päästiin eroon siitä hamppumaisesta latvasta. Hassua, että nyt en edes huomaa enää niitä puuttuvia senttejä! Sen jälkeen ympäri päätä tehtiin ohuita vaaleita raitoja ja sävytettiin hieman sellaiseen hiekkamaiseen beigeen. Lopputulos on mun mielestä todella luonnollinen, terveen näköinen ja sopii myös meikittömille kasvoille. Silloin kun mulla oli ihan tumma tukka, niin koin, että pitää aina olla meikkiä naamassa tai näytän zombilta. Nyt kun väri on lähempänä omaa sävyä, niin se sopii kuin nenä päähän myös ilman meikkiä. Parasta!Muistakaa hei käydä seuraamassa mun upeaa kampaajaa Miiaa Instagramissa @miiahairdressing ja käykää varaamassa aika kampaamokäynnille, jonka aikana päääsette ihastelemaan ihanaa merinäköalaa ja bongaamaan toinen toistaan söpömpiä koiria ikkunan toiselta puolelta (siis naurettiin tätä siinä hiuksia väkertäessä, että uusi koira on ikkunan takana melkein heti kun edellinen ehtii lähteä)


Päivän kysymys:

Jos saisit päättää, niin millainen olisi se sun ultimaattinen unelmien tukka?

Lähetä kommentti